Årets juniorlag er det beste IBK har hatt på mange år. Trenerne Henrik Bjerknæs Nilsen og Martin Johansen er inne i sin 3. sesong med laget, og har gradvis bygget opp stallen fra G17 i 2021 til spill i G19 Kretsens Pokal i 2022, og i år er målet å kjempe om å kvalifisere seg for Interkretsserien.

Gjennom vinteren har laget også spilt NM-kvalifisering, med svært gode resultater:
Jevnaker-IBK 0-9
IBK-Drammens BK 1-0
IBK-Stoppen 4-1

Med disse resultatene fikk laget full pott og vant sin pulje overlegent. I tillegg rullerte trenerne mye på laget slik at alle de 25 spillerne i stallen fikk bra med spilletid.

Mange av spillerne på juniorlaget er også i IBKs A-stall, og 4-0-seieren i A-lagets første seriekamp mot Haugfoss var 4 juniorer i startoppstillingen mens ytterligere 2 kom innpå i løpet av kampen. Spillere som Elias Olsson, Aleksander Baklid Vinjum, Sander Syvertsen og John Muggerud etablerte seg på A-laget allerede i fjor, mens keeper Elias Midtgarden er en av spillerne som har kommet til i løpet av vinteren. Det er også mange flere av gutta som banker på døra hos Kim Berntzens A-lag, så for IBK er det selvsagt viktig å ivareta laget både for denne sesongen og for årene som kommer.

Første seriekamp for G19 var satt opp mot Strømsgodset IF onsdag 19.04 kl. 1930 på Årbogen. I og med at lagene også ble satt opp mot hverandre i NM, ble seriekampen utsatt og onsdagens kamp skal dermed spilles som NM-kamp. Strømsgodset IF vant også alle sine kamper i NM-kvaliken, og selv om de ikke må forveksles med Strømsgodset Toppfotball så er de et meget habilt lag som også spilte G19 Interkrets i 2022. 

Det kommer til å bli et svært spennende oppgjør på Årbogen kommende onsdag, og vi oppfordrer alle supportere til å få med seg dette cupdramaet!